Kosttillskott

Viva+

Viva+ är ett helt naturligt kosttillskott som har utformats för att lindra stress, förbättra humöret och ge en ökad känsla av välbefinnande. Det stödjer en hälsosam funktion av nervsystemet och hjärnan samt bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Viva+ är en kombination av affron®, ett standardiserat och patenterat extrakt av rena, högkvalitativa saffranspistiller (Crocus sativus L) från Spanien, ett vitamin B-komplex av bovete, magnesium från havsvatten, jod och vitamin C från acerola.

Xtend

Xtend+ är ett veganskt, helt naturligt avancerat immun- och näringstillskott.
Skapat för att stödja ditt medfödda immunförsvar, det innehåller mikro- och fytonäringsämnen, inklusive 22 viktiga vitaminer och mineraler, samt renade 1-3, 1-6 betaglukaner från bakjäst.
Helt naturligt innebär en övergång till vitaminer som kommer från naturliga källor som acerola bär (för vitamin C) eller bovete (för olika B-vitaminer), samt mineraler från vår natur, samtidigt som alla phytonutrients behålls.
Dessutom ersatte vi de inaktiva ingredienserna som klumpförebyggande medel och bulkmedel som behövs i produktionsprocessen (kallade hjälpämnen) med naturliga alternativ från kokos, ris och potatis.

ZinoBiotic+

ZinoBiotic+ är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

BalanceOil +

BalanceOil+ är en  helt naturlig kosttillskott med polyfenoler för omegabalans. Baserat på ett unikt, vetenskaplig sammansättning ger denna innovativa premiumblandning av oljor från vildfångad småfisk och extra jungfruolivolja stora mängder polyfenoler för effektiv absorption och skydd av blodlipider. Det ökar och bibehåller dina omega-3-nivåer på ett säkert sätt, justerar ditt omega-6:3-förhållande, skapar gynnsamma nivåer för ditt kolesterol, ditt hjärta2 och din hjärna1 .


Omega Balans test

Jag använder mig av ett torrblodstest från Zinzino, det globala varumärket inom hälsa och välmående, som  mäter 11 nivåer av fettsyror i blodet. Testet innehåller personliga rekommendationer och riktlinjer för hur du återställer den essentiella omega-6:3-balansen i din kropp och gör framsteg i din hälsoresa.
När man mäter Omega-3 och omega 6 analyseras cellmembranen hos de röda blodkropparna. Röda blodkroppar omsätts ungefär var tredje månadså testet visar ett genomsnittligt värde under de senaste 3 månaderrna.
 Ett DBS-test är vetenskapligt bevisat att vara lika korrekt som ett venblodprov när fettsyror ska analyseras. Allt som behövs är några droppar blod från fingertoppen på ett Whatman®-filterpapper och det tar mindre än en minut att göra.

Kontakta mig om du vill veta mer om Omega-3 eller testa dig